Komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu! Komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu!

Aranan 38 şahıs yakalandı Aranan 38 şahıs yakalandı

İstanbul Haber - Büyükçekmece'de seyir halindeyken kalp krizi geçiren bir adam, karşı yönden gelen araca çarparak kaza yapmıştır. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle belgelenirken, adam hastaneye kaldırılmış ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmiştir.

Yolcu otobüsü seyir halinde cayır cayır yandı! Yolcu otobüsü seyir halinde cayır cayır yandı!

Olay, dün akşam saatlerinde Büyükçekmece Fatih Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde gerçekleşti. İsmail Arslan (49) adlı sürücü, 34 BAU 237 plakalı araçla seyir halindeyken kalp krizi geçirerek karşı yönden gelen hafif ticari araçla çarpıştı. Caddenin esnafı, kazayı gördükten sonra olay yerine giderek araçta baygın halde bulunan Arslan için sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve Arslan ambulansla hastaneye götürüldü. Ancak diyaliz hastası olan İsmail Arslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Arslan'ın cansız bedeni morga götürülürken, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hamile annesini satın alıp 11 ay doğum yapmasını bekledi Hamile annesini satın alıp 11 ay doğum yapmasını bekledi

Olayı anlatan esnaf Kemal Dabacı, "Araba buraya doğru giderken, karşı şeritten gelen araçla çarpıştı. Çarpışma yaşandı. Biz esnaf olarak yardım ettik. Sürücünün kazadan önce kalp krizi geçirdiğini düşünüyorum. Ardından ambulans geldi ve hastaneye götürüldü" şeklinde konuştu. İHA

Çocuğunun kendinden olmadığı düşünerek karısını vurdu! Çocuğunun kendinden olmadığı düşünerek karısını vurdu!

AW912571_01

Editör: Virda Şahin