CHP Zonguldak il teşkilatı Zonguldak Merkez seçim koordinasyon merkezini açtı.

Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP il Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu,  Belediye Başkanları parti teşkilatı ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Zonguldak ortak akıl ile belediyecilik yapacağız. Bir şey mi yıkılacak halkımıza soracağız. İstiyorsanız yıkacağız istemiyorsanız yıkmayacağız. Öyle tepeden inme bir belediye başkanlığı yapmayacağız. Tahsin Başkan  söz verdi Ortak akıl ile Zongukdak Belediyesini yöneteceğiz." dedi.

YAVUZYILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz seçim ile ilgili son anketi açıklayarak müjdeyi verdi. Yavuzyılmaz, "Zonguldak için yapılan son ankette Cumhur ittifakına rağmen  yapılan ankette biz öne geçmiş durumdayız. İşi sıkı tutmak gerekiyor. Karınca gibi çalışılıp bu işi çözeceğiz." dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Tahsin Erdem, AK Parti’ye emanet olarak verdikleri belediyeyi geri alacaklarını ifade ederek, şeffaf belediyecilik konusuna vurgu yaptı.

“En büyük projem tasarruf “

Erdem konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Mustafa Biler anıldı Mustafa Biler anıldı

“En büyük projem tasarruf. Kamunun hizmetlerini boşa harcamadan hizmet yapacağız. Bize verilen görevi en iyi şekilde yapacağız. Herkesin belediye başkanı olacağız. Sosyal demokrat bir belediyecilik yapacağız. 31 Marta kadar çalışacağız ve başaracağız. Ben mahalle mahalle kapı kapı geziyorum. Gittiğim her yerde ilgi alaka ile karşılıyoruz. İnanın başaracağız ben inanıyorum sizlerde inanın.”

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Haber: Sertaç ÖZDEMİR5232bcb3-d3a9-4396-ae12-caf0cfaad28c

e004f60f-9dfa-4f5c-bd71-88ac5a91a549

126b34f8-2e59-46ff-8873-ca7d0875851f

Editör: Fadime Yılmaz Elma