Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi’nde genel kurul için geri sayım başladı. Ocak ayında yapılacak genel kurulda, derneğin yeni başkanı seçilecek.

Mevcut Başkan Ümit Kaya’nın aday olmayacağı genel kurulda, 4'üncü bir aday çıkmadığı takdirde Süper Lig eski yardımcı hakemi Serkan Akal ile faal hakemlerden Murat Kaskun ile Bayram Çiv başkanlık için yarışacak.

ADAY SAYISI ŞUAN 3

İlk olarak Serkan Akal’ın adaylığını koyduğu başkanlığa, geçen hafta Murat Kaskun, dün de Bayram Çiv aday oldu.

U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Çiv, sosyal medya hesabından yayınladığı adaylığına ilişkin paylaşımda, “TFFHGD Zonguldak Şube yönetimi için yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da başkanlığa adayım. 18 yıldır keyifle hizmet ettiği Zonguldak futbol ve hakem camiasına, şimdi vefa borcumu ödeme zamanı. Arkadaşlarımla çıkmış olduğum bu yolda hakem ve gözlemcilerimizin desteğini bekliyoruz. Zonguldak ilinin hak ettiği ve özlediği görkemli günlerine kavuşturmanın gayreti içinde olacağıma tüm spor kamuoyuna bildiririm. Bugünden yarını görmek ancak geçmişi bilmekle mümkündür” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ