Meteorolojiden 13 il için sel uyarısı! Meteorolojiden 13 il için sel uyarısı!

Adıyaman Haber - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir boğulma olayında, 17 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği trajik olayın ardından itfaiye ekipleri, boğulan kişinin arkadaşını kurtarma çabalarıyla dikkat çekti.

Ayılar aç kalınca arı kovanlarına saldırdı! Ayılar aç kalınca arı kovanlarına saldırdı!

Olay, Cendere Köprüsü yakınlarındaki Kahta Çayı'nda meydana geldi. Süleyman Gerez (17) ve Kadir Aluç, Kahta Çayı'na girerek serinlemek istediler. Ancak, Süleyman Gerez suyun içinde kayboldu. Arkadaşı Kadir Aluç ise çayın ortasında bulunan bir kayaya tırmandı.

 

Otomobil, bariyerlere ok gibi saplandı: 1 ölü, 1 yaralı Otomobil, bariyerlere ok gibi saplandı: 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan ve suya girmekten çekinen Kadir Aluç'u kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Bir itfaiye görevlisi, kayaya yüzerek ulaştı ve Kadir Aluç'un beline bir halat bağladı. Ardından halat yardımıyla suya atlayan Kadir Aluç, emniyetli bir şekilde çaydan çıkarıldı.

Araçların altında 8 kilometre sürüklenerek öldü Araçların altında 8 kilometre sürüklenerek öldü

Aynı bölgede görev yapan dalgıç ekipleri ise 1 saatlik yoğun bir çalışmanın ardından Süleyman Gerez'in cansız bedenine ulaştı. Olay, acı bir sonuçla tamamlanmış oldu. İHA

Zonguldak'ta feci kaza; Düğün dönüşü kaza yaptılar: 4 yaralı Zonguldak'ta feci kaza; Düğün dönüşü kaza yaptılar: 4 yaralı

AW917386_02

AW917386_01

Editör: Virda Şahin