Ankara yolunda korkutan kaza! Ankara yolunda korkutan kaza!

Bartın'da AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz'ın 70 yaşında vefat eden babası Hasan Ayvaz'ın cenaze törenine katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un gözleri önünde bir kadın baygınlık geçirdi. Bayılan kadına Bakan Tunç'un konvoyunda bulunan 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.
Çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Bartın Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Hasan Ayvaz için Bartın Aladağ Mahallesi Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katılan Adalet bakanı Yılmaz Tunç, ardından cenazenin defin edildiği Halatçıyaması Mezarlığı'na geldi. Defin işleminin tamamlanmasının ardından ise Tunç, Evren Ayvaz ve diğer yakınları ile görüşerek taziyelerini iletti. Mezarlıktan çıkmak için hareket eden Bakan Tunç ve beraberindeki protokol, son yolculuğuna uğurlanan Hasan Ayvaz'ın yakınlarının ardından yürümeye başladı. Ağlayarak önünde yürüyen bir kadının baygınlık geçirmesinin ardından ise Bakan Tunç, yanındakilere sağlık ekiplerinin müdahale etmesi için talimat verdi. Korumaların telsiz anonsu ile sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine konvoydaki 112 ekipleri, bayılan kadına ilk müdahaleyi yaptı. Baygınlık geçiren kadına ilk müdahale yapılana kadar bölgeden ayrılmayan Tunç, ekiplerin müdahalesinin ardından mezarlıktan çıkarak, programlarına devam etti.
Öte yandan mezarlıkta gerçekleşen defin programına ise Bakan Tunç ve Ayvaz'ın ailesi ile yakınlarının yanı sıra Bartın Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, daire müdürleri, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldı. İHA

Festival başlıyor Festival başlıyor

AW104109_03

AW104109_04

AW104109_01

AW104109_05

Rahatsızlanan kadın hava aldığı camdan aşağıya düştü! Rahatsızlanan kadın hava aldığı camdan aşağıya düştü!

Enkaz altındaki çocuklarını cebindeki bisküviyle beklemişti! Kanserden hayatını kaybetti! Enkaz altındaki çocuklarını cebindeki bisküviyle beklemişti! Kanserden hayatını kaybetti!

Otomobilin içinde erkek cesedi bulundu! Otomobilin içinde erkek cesedi bulundu!

Hurdalıkta gizlenen tarih: Karabük’te 1. Dünya Savaşı mermisi kontrollü patlatıldı! Hurdalıkta gizlenen tarih: Karabük’te 1. Dünya Savaşı mermisi kontrollü patlatıldı!

Karadenizlilerin petrol sevinci! Karadenizlilerin petrol sevinci!

Karı koca köprüye çıkıp intihar... Karı koca köprüye çıkıp intihar...

Hafif ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti! Hafif ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti!

Askerleri taşıyan araç devrildi! Askerleri taşıyan araç devrildi!

Orman personeli ölümden döndü! Orman personeli ölümden döndü!

Balık kafesi yırtıldı! Vatandaş oltasını alıp dereye akın etti! Balık kafesi yırtıldı! Vatandaş oltasını alıp dereye akın etti!

Genç polis kansere yenik düştü! Genç polis kansere yenik düştü!

Baba çıkan tartışmada oğlunu 6 yerinden bıçakladı! Baba çıkan tartışmada oğlunu 6 yerinden bıçakladı!

150 bin lira için adam öldürdüler! 150 bin lira için adam öldürdüler!

Annesiyle telefonda konuşurken öldürüldü! Annesiyle telefonda konuşurken öldürüldü!

İki öğrenciye otomobil çarptı! İki öğrenciye otomobil çarptı!

Evine damlayan suyu kesmek için çatıya çıktı! Canından oldu! Evine damlayan suyu kesmek için çatıya çıktı! Canından oldu!

Doktor korkusu yüzünden bu hale geldi! Doktor korkusu yüzünden bu hale geldi!

ÜNİAK'tan İsrail'e tepki! ÜNİAK'tan İsrail'e tepki!

Zonguldak'ta emekliler için yeni mekân! Fiyatlar yarı yarıya Zonguldak'ta emekliler için yeni mekân! Fiyatlar yarı yarıya

Çocuklara ait müstehcen görüntüleri pazarladılar! Çocuklara ait müstehcen görüntüleri pazarladılar!

Editör: Virda Şahin