Karadenizlilerin petrol sevinci! Karadenizlilerin petrol sevinci!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde köprüye çıkıp intihar teşebbüsünde bulunan karı kocayı polis ikna etti.
Cizre’de dün gece yaşanan olayda iddialara göre ailevi sorunları olan ve ismi öğrenilemeyen karı koca köprüye çıkıp intihar etmek istedi. Vatandaşların olayı bildirmesi üzerine olay yerine 112 sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler karı kocayı ikna etmeye çalıştı. Polisin yoğun uğraşları sonucu köprüye çıkan çift ikna edilerek köprüden indirildi.
Köprüden indirilen karı koca sağlık kontrolü için Cizre Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı. İHA

Rahatsızlanan kadın hava aldığı camdan aşağıya düştü! Rahatsızlanan kadın hava aldığı camdan aşağıya düştü!

Enkaz altındaki çocuklarını cebindeki bisküviyle beklemişti! Kanserden hayatını kaybetti! Enkaz altındaki çocuklarını cebindeki bisküviyle beklemişti! Kanserden hayatını kaybetti!

Otomobilin içinde erkek cesedi bulundu! Otomobilin içinde erkek cesedi bulundu!

Karakolda dehşet! Polis memuru, karakol amiri ve ekipler amirini öldürdü Karakolda dehşet! Polis memuru, karakol amiri ve ekipler amirini öldürdü

Hurdalıkta gizlenen tarih: Karabük’te 1. Dünya Savaşı mermisi kontrollü patlatıldı! Hurdalıkta gizlenen tarih: Karabük’te 1. Dünya Savaşı mermisi kontrollü patlatıldı!

Editör: Virda Şahin