ÜNİAK'tan İsrail'e tepki! ÜNİAK'tan İsrail'e tepki!

Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan Emekliler Konağı’nın açılışı Belediye Kültür Merkezi’nde (BKM) gerçekleştirildi. 
Zonguldak Belediyesi tarafından emekli vatandaşların hoş vakit geçirmelerini sağlayacak amacıyla hazırlanan Emekliler Konağı BKM’de açıldı. 
Açılış kurdelesinin kesimi öncesinde konuşan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “Zonguldak’ın dağında taşında emekleri olan Zonguldak’ın emeklilerini rahat ettirmek hepimizin boynunun borcu.” dedi. 
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da, “Emeklilerimiz talep etmişti. Lavuar Alanı’ndaki projede de bir emekli konağımız olacak. Bu ilki inşallah ikincisinde gene sizlerle Lavuar alanında olacak onu da inşallah beraber açarız. Sayın valim buradaki hedefimiz, isteğimiz soğuk ve yağışlı Zonguldak günlerinde emeklerimizin, büyüklerimizin hoşça vakit geçirmesi, rahat bir ortamda çaylarını yudumlamalarından, sosyalleşmeleri, sohbet etmeleri. Seçim zamanı da bizden böyle bir talep olmuştu. Büyüklerimiz demişti ki bize, ‘Yaş itibariyle prostat rahatsızlığı olanlar var, ihtiyacımız oluyor. Şehirde ücretsiz tuvaletler de istiyoruz.” demişlerdi. Şu an üç taneyi kazandırdık biliyorsunuz. Burada da vatandaşlarımızın daha doğrusu emeklerimizin, büyüklerimizin her türlü imkânını sağlamış bulunuyoruz. İnşallah bugün de hayırlısıyla kurdeleyi kesip bismillah diyeceğiz.” şeklinde ifadelere yer verdi. 
Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri emekliler konağını gezdi. 
Emeklilerin konağının açılışına, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Memiş, Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu ve davetliler katıldı.
Tesiste, çay 2 TL, kahve 10 TL ve tost 30 TL’den emeklilere satılacak. Konak, Pazar günü hariç 08:30 ve 18:30 tarihleri arasında açık olacak. 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

WhatsApp-Image-2023-12-22-at-15.05.07-(1)

WhatsApp-Image-2023-12-22-at-15.05.07-(2)

WhatsApp-Image-2023-12-22-at-15.05.08

WhatsApp-Image-2023-12-22-at-15.05.07

Rahatsızlanan kadın hava aldığı camdan aşağıya düştü! Rahatsızlanan kadın hava aldığı camdan aşağıya düştü!

Enkaz altındaki çocuklarını cebindeki bisküviyle beklemişti! Kanserden hayatını kaybetti! Enkaz altındaki çocuklarını cebindeki bisküviyle beklemişti! Kanserden hayatını kaybetti!

Otomobilin içinde erkek cesedi bulundu! Otomobilin içinde erkek cesedi bulundu!

Hurdalıkta gizlenen tarih: Karabük’te 1. Dünya Savaşı mermisi kontrollü patlatıldı! Hurdalıkta gizlenen tarih: Karabük’te 1. Dünya Savaşı mermisi kontrollü patlatıldı!

Karadenizlilerin petrol sevinci! Karadenizlilerin petrol sevinci!

Karı koca köprüye çıkıp intihar... Karı koca köprüye çıkıp intihar...

Hafif ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti! Hafif ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti!

Askerleri taşıyan araç devrildi! Askerleri taşıyan araç devrildi!

Orman personeli ölümden döndü! Orman personeli ölümden döndü!

Balık kafesi yırtıldı! Vatandaş oltasını alıp dereye akın etti! Balık kafesi yırtıldı! Vatandaş oltasını alıp dereye akın etti!

Genç polis kansere yenik düştü! Genç polis kansere yenik düştü!

Baba çıkan tartışmada oğlunu 6 yerinden bıçakladı! Baba çıkan tartışmada oğlunu 6 yerinden bıçakladı!

150 bin lira için adam öldürdüler! 150 bin lira için adam öldürdüler!

Annesiyle telefonda konuşurken öldürüldü! Annesiyle telefonda konuşurken öldürüldü!

İki öğrenciye otomobil çarptı! İki öğrenciye otomobil çarptı!

Evine damlayan suyu kesmek için çatıya çıktı! Canından oldu! Evine damlayan suyu kesmek için çatıya çıktı! Canından oldu!

Doktor korkusu yüzünden bu hale geldi! Doktor korkusu yüzünden bu hale geldi!

Editör: Virda Şahin