ABD Kongresi, UFO'lar veya UAP'lar (Tanımlanamayan Hava Olayları) hakkında bir oturum düzenledi. Oturumda, eski istihbarat yetkilisi David Grusch, ABD hükümetinin UFO'lar hakkında bilgi sakladığını iddia etti. Grusch, hükümete kaza yapan uzay araçlarının parçalarını ele geçirdiğini ve tersine mühendislik yaptığını söyledi. Ayrıca, hükümete uzaylıların cansız bedenlerine sahip olduğunu iddia etti.

230726_abcnl_ufo_grusch_10a_hpMain_16x9_992

Grusch'un iddiaları, ABD hükümetinin UFO'lar hakkındaki tutumunu değiştirdi. Daha önce UFO'ları açıkça reddeden hükümet, artık konuyla ilgili daha açık bir tutum sergiliyor. 2021'de ABD donanması personeli tarafından çekilen UFO görüntüleri yayınlandı ve ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) UFO'ları araştırmak için özel bir komisyon kurdu.

64c1fc8786b24704246fe54e

UFO'lar hakkındaki tartışma, uzaylıların varlığına dair spekülasyonları yeniden alevlendirdi. Bazı insanlar, Grusch'un iddialarını ciddiye alıyor ve hükümetin UFO'lar hakkındaki gerçekleri sakladığına inanıyor. Diğerleri, Grusch'un iddialarının güvenilir olmadığını ve UFO'ların sadece açıklanamayan hava olayları olduğunu düşünüyor.

UFO'lar hakkındaki tartışma, önümüzdeki yıllarda da devam edecek gibi görünüyor. Bu tartışma, uzaylıların varlığına dair soruyu cevaplamak ve insanlığın uzayda yalnız olup olmadığını öğrenmek için önemli bir fırsat sunuyor. (Haber Merkezi)

NYPICHPDPICT000012249679

İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 3 torunu öldürüldü İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 3 torunu öldürüldü

Editör: Murat Barutçu