Zonguldak merkezde yılan paniği Zonguldak merkezde yılan paniği

İzmir Haber - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Haziran ayında dünya evine giren genç çifte jest yaparak, olumsuz hava şartları nedeniyle yarıda kalan düğünlerini tamamlamalarına destek oldu. Aşırı yağmur dolayısıyla kesintiye uğrayan düğün sonrası Başkan Sandal, gelin ve damadı Havuz Restoranda ağırladı ve çifte çeyrek altın hediye etti.

Bayraklı ilçesinde yaşayan inşaat teknikeri Volkan Benzigül ve inşaat mühendisi Hadra Benzigül çifti, aile birliğini kurmak üzere 8 Haziran'da Anıt Kır Düğünü alanında düğünlerini gerçekleştirmek için Bayraklı Belediyesine başvuruda bulundu. Ancak düğün günü, hava durumu belirli bir saat sonra yağmurlu olacağına dair uyarılarla başlamıştı. 17.00-18.00 saatleri arasında hala yağış olmaması sevinçle karşılanırken, ne yazık ki saat 22.00'dan sonra şiddetli bir fırtına ve yağmur başladı, düğün yarıda kesilmek zorunda kaldı. Davetliler güvenli alanlara sığınmak zorunda kaldı ve düğünün geri kalanını tamamlayamadılar.

Bu üzücü durumu duyan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, hemen harekete geçti ve genç çifte jest yapmak istedi. Gelin ve damadı Havuz Restoranda akşam yemeğinde ağırlayan Başkan Sandal, onlara birer çeyrek altın armağan etti. Hediyeler, Bayraklı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Akkel tarafından çifte takdim edildi.

Zonguldak’ta elektrik kesintisi Zonguldak’ta elektrik kesintisi

Damat Volkan Benzigül, Başkan Sandal'ın bu düşünceli davranışından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle üzücü bir durum yaşadıklarını ancak Başkan Sandal ve diğer ilgililerin bu ince jestiyle kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Başkan Sandal ise genç çiftin düğünlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle tamamlanamamasının üzücü olduğunu belirterek, onlara destek olmak istediklerini vurguladı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi ve mutlu bir birliktelikleri olmasını temenni etti. İHA

Sebze yüklü kamyon devrildi! Sürücü hayatını kaybetti! Sebze yüklü kamyon devrildi! Sürücü hayatını kaybetti!

Sinek ilacı 3’ü çocuk 5 kişiyi hastanelik etti! Sinek ilacı 3’ü çocuk 5 kişiyi hastanelik etti!

İstanbul Ev Eşyası Depolama- Depotrans ile Daha Kurumsal İstanbul Ev Eşyası Depolama- Depotrans ile Daha Kurumsal

AW944147_01

AW944147_02

AW944147_03

Editör: Virda Şahin