Çaydeğirmeni, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına unutulmaz bir renk kattı! Bu özel günün coşkusunu yaşamak için Çaydeğirmeni Stadyumu'nda bir araya gelenler, öğrencilerin muhteşem jimnastik gösterileriyle büyülendi.

23 Nisan şenliklerinin en renkli adreslerinden biri olan Çaydeğirmeni, öğrencilerin ve öğretmenlerin bir araya gelerek hazırladığı özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı EYS kapsamında Antrenörlük ve Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Buse Kocabıyık önderliğindeki öğrenciler, izleyenlere unutulmaz bir gösteri sunarak 23 Nisan coşkusunu doruğa çıkardılar.

Murat Kotra TFF’ye yüklendi: “Yazıklar olsun” Murat Kotra TFF’ye yüklendi: “Yazıklar olsun”

Öğrencileriyle birlikte hazırladığı gösterilerle 23 Nisan'a damga vuracaklarını akılının ucundan bile geçirmediğini dile getiren Buse Kocabıyık, "23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkenin bağımsızlık meşalesini yaktığı bir tarih. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak, o kuruluş tarihini de bütün dünya çocuklarına çocuk bayramı olarak hediye etti. Bende öğrencilerimle birlike bu armağanın verildiği 23 Nisan'ı en iyi şekilde kutlamak istedim. Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimle birlikte uzun zamandır jimnastik çalışmları yapıyorduk. 23 Nisan kutlmaları çerçevesinde bende öğrencilerimle artistik jimnastik gösterisi hazırlayarak kutlamalara katıldm. Fakat gösterimiz o kadar çok beğenildiki 23 Nisan kutlamalarına damga vurdu. Bu başarı sadece benim değil öğrencilerimin de başarısıdır. Onların yetenekleri ve başarısıyla bu gösteriye imza atmayı başardık."dedi.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA