Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan (ASKF) 2023-2024 sezonu heyecanı yaşayan amatör spor kulüplerine nefes aldıracak girişim. Başkan Kemal Demir’in, malzeme desteği konusunda Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’la yaptığı görüşme olumlu sonuç verdi. Başkan Alan’a, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve ASKF yönetim kurulu üyesi Mustafa Aydın'la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, merkezde faal olan amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını dile getiren, birçok kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle ayakta durmakta güçlük çektiğini anlatan Demir’in bu sözleri, 200 bin TL’lik malzeme desteği sözüyle karşılık buldu.

Önümüzdeki günlerde kulüp sayısı baz alınarak yaptırılacak 200 bin TL tutarındaki malzemeler, Zonguldak Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) işbirliğinde düzenlenecek törenle kulüplere teslim edilecek.

ASKF Başkanı Kemal Demir, amatör sporun her daim yanında olan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a, amatör spor kulüpleri adına teşekkür etti. Demir, kulüplerin gençlere daha iyi şartlarda hizmet etmelerini sağlamak adına, destek konusunda üst düzey ziyaretlere devam edecek.

SPOR SERVİSİ

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

11-2

Editör: Hüseyin EKİNCİ