Zonguldak doğumlu olan ve Fener Lisesi Edebiyat Bölümü’nün ardından İngiltere/Guildford College Turizm ve Seyahat Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Yeşim Demir, "Halide", "Gritopya", "Kirli Beyaz" isimli kitaplarını ardından şimdi de beşinci kitabı "Fatima" çıktı.

Kitapta; Savaştan ve zulümden kaçan anne FATİMA’nın tek çaresi kendine ve kızına yaşanabilir bir cennet bulma yolculuğu anlatılıyor.

YAZAR HAKKINDA:

Zonguldak’ta doğdu. Fener Lisesi Edebiyat Bölümü’nün ardından İngiltere/Guildford College Turizm ve Seyahat Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Uzun yıllar reklam ve medya sektöründe üst düzey yöneticilikler yaptı: 24TV / Genel Koordinatör, 6 News / Genel Yayın Yönetmeni, Business Channel / Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı, Habertürk / Turizm Koordinatörü, Köşe Yazarlığı ve Program Moderatörü.

İlk romanı Kirli Beyaz ile başladığı yazarlık hayatı, GriTopya, Hayalperest, Bir Cesur Kadın HALİDE ve Fatima ile devam etmektedir.  E. Büyükelçi Uluç Özülker’in yazdığı Küresel Düzende Oyun Devam Ediyor kitabını yayıma hazırlayarak aynı zamanda da editörlüğünü yapmıştır. Ayrıca iki başarılı gazeteci Serdar Cebe ve Can Kamiloğlu’nun yazdığı Yetenekli Bay Zarrab kitabının da editörlüğünü yaparak yayıma hazırlamıştır. Aynı zamanda Destek Yayınları’nda editör olarak da görev yapmaktadır. Dilara ve Melissa adında iki kız annesidir. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi