Spor

Zonguldak ile Kırşehir arasında 5’inci randevu... 4 maçın 3’ünde yenilmedik!

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma, 20 Aralık Çarşamba (yarın) günü Kırşehir’de oynanacak

Abone Ol

2. Lig Beyaz grupta 8 puanla son sıradaki Zonguldak Kömürspor ile 7 puan önündeki Kırşehir Futbol arasında oynanacak kritik karşılaşmanın hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) yarın saat 14.00’te Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak 90 dakika mücadelesine, Konya bölgesinden B klasman hakemi Burak Akdağ’ı atadı. Akdağ, meslek kariyerinde hem Zonguldak, hem de Kırşehir’in ilk kez maçını yönetecek.

29 yaşındaki Konyalı hakemi, Kırşehir-Zonguldak maçıyla 2. Ligde 15’inci maçını yönetecek. Akdağ, en son 2 Aralık’ta, Arnavutköy Belediyespor-24 Erzincanspor maçını yönetmiş, bu maçın ardından 1. Ligde Bandırmaspor-Kocaelispor maçına 4’üncü hakem olarak gitmişti.

Konyalı hakemin yardımcılıklarını İzmir bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Kürşathan Akın ile Antalya bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Arif Dilmeç yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Antalya bölgesinden C klasman yardımcı hakemi Mazlum Doğan Bodur.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor ile Kırşehir Futbol yarın 2. Ligde 5’inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında oynanan 4 maçın 2’sini, 2-0’lık skorlarla Zonguldak Kömürspor, 1’ini yine aynı skorla Kırşehir kazanırken, bir maç golsüz berabere sona erdi.

SPOR SERVİSİ