Ekonomi

TPAO işçi alımı şartlarını açıkladı!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 175'i lisans, 275'i ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alınacak.

Abone Ol

TPAO çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

TPOA'nın alımlarla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Ortaklığımız, ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda arama ve üretim faaliyetlerini hız kesmeden sürdürmektedir. Artan arama ve üretim faaliyetlerimiz ile petrol ve doğal gaz keşiflerimiz sonucu yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız. Bu kapsamda 2023 yılı içerisinde, Ankara'da bulunan Merkez Teşkilatımız ile Taşra Teşkilatımız olan Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerimize çeşitli alanlarda 175'i lisans, 275'i ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapılacaktır.

ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

1- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, alım işlemleri gerçekleştirilecektir.

2- İlanlarımız, Türkiye İş Kurumu üzerinden 2023 yılı Mayıs sonu itibariyle yayımlanmaya başlayacak ve başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecektir.” (Haber Merkezi)

Zonguldak’ın tek mavi bayraklı plajı Ereğli’de Zonguldak’ın tek mavi bayraklı plajı Ereğli’de

Sağlıkçı ailenin ölümü Marmaris’teki sevenlerini yasa boğdu Sağlıkçı ailenin ölümü Marmaris’teki sevenlerini yasa boğdu

Belediyeden çocuklara ve ailelerine 17 dönüm üzerinde yaşam alanı Belediyeden çocuklara ve ailelerine 17 dönüm üzerinde yaşam alanı

Güçlü kadın, güçlü millet! Zonguldaklı kadınlar şehri keşfetti Güçlü kadın, güçlü millet! Zonguldaklı kadınlar şehri keşfetti