2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un taraftar grup liderleri Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Zeki Beybeyoğlu ve Bora Amasralı, eski başkan Süleyman Caner’i unutmadı. Tribünün öncü isimleri, görevi süresince kırmızı-lacivertli takıma iki büyük şampiyonluk yaşatan eski başkana plaket takdim edip, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

2013 yılında yapılan kongrede başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Caner, kırmızı-lacivertli kulüpte aralıksız 8 yıl başkanlık yaptı. Caner, bu süre içinde hem de kısıtlı imkanlarla camiaya biri 2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig, diğeri 2015-2016 sezonunda 3. Lig olmak üzere iki büyük şampiyonluk sevinci yaşattı. Bu yönüyle Caner, “Şampiyon Başkan” unvanıyla Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün tarihine geçti.

Kulüp tarihinin en başarılı başkanları arasında başı çeken Süleyman Caner, kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurulda görevini 8 yıl önce devraldığı Salih Demir’e devretti.

GÖNÜLLERİN BAŞKANI KALACAK

Süleyman Caner, resmiyette başkanlığı bırakmasına karşın ömür boyu kırmızı-lacivertli taraftarın gönlünde ‘başkan’ olarak kalacak. Taraftar grup liderleri Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Zeki Beybeyoğlu ve Bora Amasralı bunun lafta olmadığını bugün ki ziyarette bir kez daha gösterdi.

Tribünlerin öncü isimleri, hem Zonguldak Kömürspor’a verdiği hizmetler ve yaşattığı şampiyonluklar, hem de görevi süresince sağladığı desteklerden ötürü Caner'e plaket takdim edip teşekkür etti.

Süleyman Caner’in adını kulüp tarihine altın harflerle yazdırdığını dile getiren tribün liderleri, “Süleyman Başkan’ı unutmak asla mümkün değil. Onun bu camia için yaptıkları ortada. En zor dönemde sorumluluk üstlenip, kısıtlı imkanlarla iki şampiyonluk yaşattı. Taraftarımızın her zaman yanında oldu, arkasında durdu. Onun kulübe kattığı değer çok büyük. Asla unutulmayacak. O, bizim artık gönlümüzün başkanı” şeklinde ifadeler kullandı.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor Genel Sekreteri Muhammet Cuntay ile Taraftar ve Stadyum Sorumlusu Güray Topal da, eski başkana kulübe verdiği hizmetlerden dolayı plaket takdiminde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi