Zonguldak’ta, branşında büyük deneyime sahip tenis antrenörü Bilal Emektar’ın çalıştırdığı Kadir Mert Aksoy, ulusal düzeyde katıldığı 14 Yaş Tenis Turnuvası’nda birinci olarak büyük bir başarıya ortaya koydu.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Tenis Deniz İhtisas Kulübü’nün ev sahipliğinde organize edilen turnuvaya, yaş gruplarında üst düzey sporcular katıldı. Söz konusu sporcular arasında yer alan Zonguldaklı Kadir Mert Aksoy, hem grup aşaması, hem de finalde oynadığı 4 maçı da kazanarak turnuva şampiyonu oldu.

Aksoy, turnuva boyunca sergilediği performansla dikkatleri çekerken, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Geleceğin raketleri arasında gösterilen küçük yeteneğin performansı, antrenörü Emektar’ı da sevindirdi. İkili, turnuvanın ardından birincilik madalyasıyla gurur pozu verdi.

Küçük yaşta önemli sayıda madalyası bulunan Kadir Mert Aksoy'un en büyük hayali Milli takıma yükselmek. Antrenör Bilal Emektar, Kadir'in büyük bir yeteneğe sahip olduğunu, hedeflerinin Milli seviyeye kadar çıkıp, Zonguldak'ı ulusal ve uluslar arasında temsil etmek olduğunu belirtti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi