ZONGULDAK’IN köklü amatör kulüplerinden Merkez Atölyesispor’un genç başkanı Sezgin Kılıçoğlu, koronavirüs tedavisi görüyor.

Mide bulantısı ve öksürük belirtileri üzerine gittiği hastanede yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Sezgin Kılıçoğlu ilaç tedavisi görmeye başladı. Tedavi sürecinde tedbir amaçlı karantinaya alınan Kılıçoğlu’na önceki gün ikinci kez test uygulandı, sonuç yine pozitif çıktı.

“İkinci testim de maaelesef pozitif”

Tedavisinde ikinci haftaya giren Sezgin Kılıçoğlu, koronavirüs tedavisi gördüğünü sosyal hesabından duyurdu. “İkinci testim de maalesef pozitif” sözleriyle başlayan paylaşımında koronavirüse karşı mücadelesini anlatan genç başkan, “Seni eze eze yeneceğim Covid 19. Arkamda aslanlar gibi dostlarım ve ailem var. Bu süreçte arayan, mesaj yazan tüm dostlarımdan Allah razı olsun. Mide bulantısı ve öksürük çok konuşturmuyor. Telefonlarına bakamadıklarım lütfen kusura bakmasın. Hepiniz sağlıcakla kalın. Görüşmek üzere” şeklinde ifadelerde bulundu.

Sezgin Kılıçoğlu’nun bu mesajı üzerine spor camiasından moral desteği adeta çığ gibi büyüdü. İyi dilek ve temennileriyle Kılıçoğlu’na moral veren antrenör, futbolcu, yönetici tüm herkes, genç başkanı biran evvel eski sağlığına kavuşmuş şekilde aralarında görmek istediklerini vurguladı.

ŞAFAK Gazetesi olarak Sezgin Kılıçoğlu’na geçmiş olsun diler, biran evvel koronavirüsü yenip eski sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi