Zonguldak Kömürspor teknik sorumlusu Barış Şeref, Fener sahasında yapılan idmanda spor medyasına konuştu, gidişata ilişkin serzenişte bulundu. Şeref, takım halinde ortaya konulan mücadelenin karşılığının 1 puan değil, 3 puan olması gerektiğinin altını çizdi.

Kırmızı-Lacivertli hoca, Cumartesi mesaisinde Fener sahasında gerçekleştirilen idmanın ardından spor medyasına değerlendirmede bulundu. Gidişattan memnun olmadığını belirten hoca, kazanabilecekleri birçok maçı ufak nüanslarla kaybettiklerini belirtti.

Hafta arasında 1-1 berabere sona eren Kahramanmaraşspor maçında yine konsantrasyon eksikliğinden kaynaklı erken bir gol yediklerini anımsatan Kömürspor teknik patronu, bu gole karşılık verdiklerini fakat galibiyeti getirecek ikinci golü bulamadıklarını dile getirdi.

Kazanmayı çok istemelerine rağmen bunu bir türlü skora yansıtamadıklarını belirten Barış hoca, “Kahramanmaraşspor maçının hakkı beraberlik değildi. O maçı kazanabilirdik. Erken dakikada konsantrasyon eksikliğinden dolayı gol yedik. Bu gole ikinci yarıda karşılık verdik. Rakibin pozisyonu yok. Kalecimiz yere yatmadı. Pozisyona giren yine bizdik. Fakat geçmiş haftalarda olduğu gibi maç içinde anlık konsantrasyonumuzu kaybediyoruz. Bu da kalemizde gole sebebiyet veriyor. Bu durumu çözeceğiz. Kazanmayı çok istiyoruz. Bu iş bir galibiyete bakar. Böyle gidecek değil. Şans bize de gülecek” dedi.

Mevcut kadronun performansını

artırmaya çalışıyoruz

Takıma güveni tam olduğunu, mevcut kadronun performansını en üst seviyeye çekmeye çalıştıklarını aktaran Şeref, “Kahramanmaraşspor maçı kazanabileceğimiz bir maçtı. Öncesinde yine 3 puanı hak ettiğimiz fakat berabere ya da yenildiğimiz maçlar oldu. Bu kayıpları hak etmiyoruz. Nerede hata yapıyoruz, nerede eksiklik var bakıyoruz. Dua edenimizden çok, galiba dua etmeyenimiz fazla. Biz işimizi duaya bırakmak istemiyoruz. Mücadelemizin, çalışmalarımızın karşılığı 3 puan olmalı. Önümüzde Erzincanspor maçı var. Bakıldığında rakip lig ikincisi. Zor bir deplasman olacak. Puan ya da puanlar için gideceğiz. En az Kahramanmaraşspor maçı kadar mücadele edip, savaşacağız. Bu kritik süreçte toplayacağımız her puanın değeri büyük” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi