Zonguldak Kömürspor kaptanı Sinan Ören, Pazar günü Akhisarspor’la oynayacakları sezonun ilk maçı öncesi spor medyasına konuştu. Tecrübeli 1 numara, saha ve seyirci avantajını kullanıp sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

2017-2018 sezonunda geldiği Zonguldak Kömürspor’da 5’inci sezona giren Sinan Ören, ilk kez sezonun ilk haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı heyecanı yaşayacak.

Kaptan, geride kalan 4 sezonda sezonun ilk haftası itibariyle hiçbir maça Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda çıkmadı. 1 numara, kapalı tribün yapımı ve zemin yenileme çalışmaları nedeniyle ya Devrek İlçe Stadı’nda, ya da fikstür gereği Manisa (2) ve Bursa’da ilk maç heyecanı yaşadı. Dolayısıyla 5 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki maç, kırmızı-lacivertli kaleci için bir ilk olacak.

SAHAMIZDA GALİBİYET TEK DÜŞÜNCEMİZ

Kaptan, Fener sahasında yapılan idmanın ardından spor medyasına açıklamalarda bulundu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki maçın kendisi için bir ilk olacağını dile getiren 1 numara, “Bir sezona daha yeni umutlarla başlıyoruz. Pazar günü ilk maçımızı Akhisarspor maçıyla oynayacağız. Bu maç benim için ilk olacak. 4 sezondur Zonguldak Kömürspor’dayım. Bu, 5’inci sezonum olacak. Hiçbir sezon açılış maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynamadım. Ya Devrek’te, ya da deplasmanda ilk maç heyecanı yaşadık. Dolayısıyla bu maçı fazlasıyla önemsiyorum. Senelerin acısını çıkaracağım. Saha zemini de çok güzel olmuş. Emeği geçenleri kutluyorum. Güzel bir iş çıkarmışlar. Biz de bu zeminden 3 puan çıkaracağız" dedi.

RAKİBİMİZ KÜÇÜMSENECEK BİR TAKIM DEĞİL

Uzun zamandır devam eden hazırlık çalışmalarının çok iyi geçtiğini, takım halinde Akhisarspor’a hazır olduklarını kaydeden Elmas’ın 1 numaralı ismi, sözlerini “Genç ve tecrübeli futbolcuların harmanlandığı alternatifli bir kadroya sahibiz. İyi bir ekip olduk. Lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Fakat karşımızdaki rakip hafife alınacak bir rakip değil. Gerçi bu ligde rakibin küçüğü, büyüğü olmaz. O yüzden bütün rakiplerimizi önemsiyoruz. Akhisarspor geçen sezon 1. Ligden düştü. Kadrosunda 1. Lig tecrübesine sahip oyuncular var. Dolayısıyla işimizi ciddiye almak lazım. Bunu sadece Akhisar maçına özel değil, lig genelinde sürdürmeliyiz. 3 puanla başlamak müthiş olacak. İlk maç, ilk 3 puan. Söylemesi bile güzel. Takım halinde galibiyete kenetlendik” şeklinde noktaladı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi