TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2020-2021 sezonunun başlangıç tarihleri belirledi. Buna göre; yeni sezon TFF 1. Lig'de 11 Eylül 2020'de, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 19-20 Eylül 2020 tarihlerinde başlayacak. Süper Lig'de daha önce 2020-2021 sezonunun 11 Eylül'de başlayacağı kamuoyuna duyurulmuştu. Tüm liglerin sezon planlamaları ise daha sonra ilan edilecek.

2. Ligde bu sezon Zonguldak Kömürspor, Manisa FK, Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe FK, İnegölspor, Afjet Afyonspor, Tarsus İdmanyurdu, Pendikspor, Sarıyer, Çorum FK, Hacettepespor, 1922 Konyaspor, Kırklarelispor, Başkent Akademi FK, Amed Sportif, Gümüşhanespor, Ankara Demirspor, Kastamonuspor, Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Vanspor, Uşak Spor AŞ, Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşespor, Bodrumspor, Sivas Belediyespor, Karabükspor, Şanlıurfaspor, Bayburt İl Özel İdarespor, Eyüpspor, Etimesgut Belediyespor, Niğde Anadolu FK, Elazığspor, Serik Belediyespor, 24 Erzincanspor, Kocaelispor, Turgutluspor, Karacabey Belediyespor, Pazarspor olmak üzere 39 takım mücadele edecek.

Öte yandan, yeni sezonun başlamasına 32 gün kala Zonguldak Kömürspor’un hala takım oluşturamaması dikkat çekici. Zonguldak ekibi, önündeki bir aylık kısa bir süre içinde kadro oluşturmaya çalışıp takımı lige hazır hale getirecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi