TÜRKİYE Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), sponsor firma aracılığıyla Türkiye geneli tüm spor kulüplerine ücretsiz maske yardımında bulundu. İllerdeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları’na aktif kulüp sayısı oranında gönderilen maskeler, bugün itibariyle dağıtılmaya başlandı.

Maske yardımından Zonguldak’ta 103 spor kulübü faydalandı. Kentte aktif olarak faaliyet gösteren her bir futbol ve spor kulübüne 25’er adet maske imkanı sağlandı. Maskeler, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç tarafından kulüp temsilcilerine teslim edildi.

Genel Başkana teşekkür etti

Gençlik Spor İl Müdürü Yüksel ile ASKF Başkanı Demir, koronavirüs salgınının Zonguldak’taki futbol sektörünü olumsuz yönde etkilediğini, 11 Mart’ta başlayan zorlu süreci birlik-beraberlik içinde hareket ederek aşacaklarını söyledi.

Amatör spor kulüplerinin Türkiye’de büyük bir aile olduğunu dile getiren Yüksel ile Demir, koronavirüs günlerinde zorunlu ihtiyaç haline gelen maskelerin teminini sağlayan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Türkiye geneli 10 bin kulüp yararlandı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun sponsor firma Alya Tekstil AŞ aracılığıyla sağladığı maske yardımından Türkiye geneli 10 bin amatör spor kulübü yararlandı. Kulüplerin yanı sıra hakem, antrenör, saha komiserleri, kulüp çalışanları ve spor muhabirleri için de maske temini sağlandı.

Genel Başkan Ali Düşmez, ücretsiz maske yardımına ilişkin olarak, “Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu olarak sponsorumuza çok teşekkür ediyorum. Üyemiz olan ve olmayan tüm paydaşlarımıza maskelerini ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu günler birlik günüdür. Amatör camialar olarak bu zor günleri birlikte aşacağız. Her durumda birlik ve beraberliğe vurgu yapıyoruz.'' şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

     

Editör: Haber Merkezi