2 hafta önce Çaycuma

Çaycuma Nakliyat Kooperatif Başkanı ve Şehler Köyü Muhtarı Muhammet Çolak'ın babası Nail Çolak, yaşamını yitirdi. Nail Çolak gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Trafikte tartışma yaşadığı servis şoförü tarafından eşi ve kızının gözü önünde bıçaklanan Önder Çakır hayatını kaybetti.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta “Direniş Çadırı” isimli topluluk Madenci Anıtı’nda Filistin için basın açıklaması yaptı.

2 hafta önce Bolu

Hatay'dan Bolu'ya gelen depremzede öğrenciler Gölcük Tabiat Parkı, Abant Gölü Milli Parkı ve şehir merkezinde keman konseri verdi.

2 hafta önce Zonguldak

Devrek'te aynı yöne seyreden otomobiller çarpıştı 3 kişi yaralandı.

2 hafta önce Bolu

Yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

2 hafta önce Ekonomi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan: “Atölyemiz ayrıca çalışan kadınlarımızın hem ekonomik hem de sosyal olarak güçlenmesine katkı sağlıyor”

2 hafta önce Spor

2. Lig Beyaz grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, 37’nci hafta maçında saha ve seyircisi önünde, ligden düşmesi kesinleşen Kırşehir Futbol SK ile karşılaşıyor.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığında görev yapan 58 yaşındaki Tuncay Güngör, Uzunmehmet Camiinde kılınan öğlen namazının ardından İncivez mezarlığında toprağa verildi.

2 hafta önce Asayiş

Ambulansa fermuar sistemi ile yol veren otomobiller, ambulans personelinin cep telefonu kamerası ile kayda alındı.