Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanlığına seçilen Murat Kanlı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erbay ziyaret ile ilgili açıklamasında, “Türk Kızılay'ı Zonguldak şube başkanlığına seçilen Murat Kanlı ve yönetim kurulunu tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim” diyerek şunları söyledi:

“Şehrimizde, ülkemizde ve dünyada her türlü hayır işlerinde yarışan fakirin fukaranın, garibin her daim yanında olma gayretini gösteren Türk Kızılay'ı Zonguldak Şubesi ve çok kıymetli yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim. Parti olarak her zaman gerek gönüllü hizmetler gerekse kan bağış kampanyalarıyla daima yanlarında olacağız. Asırlardır yardımlaşma ile ayakta duran ve zor gününde her zaman insanlığın yanında olan yedi kıtada milletimizin yüz akı olarak hayır işlerini yürüten bu kurumumuza yardımlarımızı esirgemeyelim”

Türk Kızılay’ı Zonguldak şube başkanı Murat Kanlı da ziyaret nedeniyle MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi