İYİ Parti Zonguldak İl Kadın Politikaları Başkanlığı, kapı çalma gönül alma programı kapsamında kapıları çalarak Genel Başkanları Meral Akşener’in selamını götürüyorlar.

İYİ Parti Zonguldak İl Kadın Politikaları Başkanlığı, Genel Merkezce 81 ilde başlatılan kapı siyaseti kapsamında "Kapı Çal, Gönül Al" sloganı ile kapı kapı, sokak sokak gezerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sevgi ve selamlarını iletiyor.

Genel Merkez tarafından bastırılan broşürleri çaldıkları her kapıya ve her kadına ulaştırmayı hedeflediklerini belirten İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Dilek Demirel yaptığı açıklamada:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Kadın Politikaları Başkanımız Sayın Ünzile Yüksel'in önderliğinde başlattığımız kapı siyasetinde parti ve kişi gözetmeksizin her gün bir mahallemizde dolaşarak önceliğimiz olan kadınlarımıza ve gençlerimize ulaşıp "Bizimle Olmak İçin Nedenleriniz" başlıklı broşürlerimizi dağıtarak gündeme dair hem sohbet ediyor hemde fikirlerini alarak, kiminle ayaküstü muhabbet edip kimilerini de istekleri doğrultusunda partimize üye yapıyoruz.

Partimizin yükselişini ve Genel Başkanımızın dik duruşunu takdir eden, içinde bulunduğumuz gidişatın değişmesini isteyen birçok kadınımız bizleri kapıda karşılayıp kapılarını açıp evlerine davet ediyor. Kendilerine partimiz adına teşekkür ediyoruz.

Partimizin iktidara geldiğinde yapacağı faaliyet ve projeleri anlatan broşürlerimizi bi?lerden temin edebilir ayrıca youtube kanalından Artagan Projemizi izleyerek daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi