Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Eşi Dr. Sare Davutoğlu beraberinde Parti yöneticileri ve İl Başkanlığı Teşkilatı üyeleri ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Misafirler Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkan Vekilleri Levent Sürmen ile Ömer Faruk Yıldız ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya tarafından karşılandı.

Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Zonguldak İli ve Batı Karadeniz Bölgesine yönelik parti projeleri ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunurken, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Zonguldak İli ve Batı Karadeniz Bölgesi ile ilgili yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Batı Karadeniz Projesi ve Zonguldak İlinin IPARD kapsamına alınması konularında Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’ndan destek istedi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; ” Ziyaretlerinden dolayı Sayın Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu’na teşekkür ederiz. Kendilerini misafir etmekten mutlu olduk” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi