Büyük Birlik Partisi Kilimli İlçe Başkanlığının 1. Olağan Genel Kurulu geniş bir katılım ile yapıldı.
27 Şubat 2022 Pazar günü Kilimli Pavlagon Sosyal Tesislerinde yapılan BBP Kilimli 1. Olağan Genel Kuruluna, Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar,  İl Kadın Kolları Başkanı  Nilgün Dizmen,  İl başkan yardımcıları Orhan Hamarat, Şenol Aydın, Alaplı İlçe Başkanı İlhan Kartal, Gülüç Belde Başkanı Yılmaz Doğdu, Taner Kayı 27 Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı ve Çatalağzı Belediye Başkan Yardımcısı,Yavuz Karaboğa Türk Kızılay'ı Çatalağzı Şubesi Başkanı, Melih Kumbas Tüm Yerel -Sen il Başkanı ve Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü,Önder Keskin Kilimli Gençlik Spor Şube Müdürü, Ayhan Taşkın Zonguldak Gençlik ve Spor Şube Müdürü, Özcan Albas Çatalağzi Engelliler Derneği Başkanı ve  Zonguldak Engelliler Meclisi Başkanı, Pelin Kahraman Zonguldak Barosu Avukatı, Ozan Kahraman Zonguldak Vodafone Kahraman iletişim, Hakan Örenli Yeni Refah Partisi Kilimli ilçe Başkanı. Partililer katıldı.
Divan Başkanlığını Büyük Birlik Partisi Zonguldak Merkez  İlçe Başkanı Harun Karakuş’un yaptığı  Kilimli İlçe Başkanlığının 1. Olağan Genel Kurulunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar kongrede yaptığı konuşmada, kongreye katılanlara teşekkür ederek, “Kilimli Zonguldak’ın güzel ilçelerinden birisidir. Buna bağlı, Çatalağzı, Muslu ve Gelik Beldeleri bulunuyor. Bu üç beldenin sorunları da var. Bu sorunların çözülmesi gerekir. Parti olarak güzel bir çalışma içindeyiz. İlçe kongrelerimizi yapıyoruz.  Partimize bu aralar yoğun bir katılım bulunuyor. Yönetim olarak Zonguldak’ın her türlü sorununun yanında oluyoruz. Zonguldak bizim onun için birlik beraberlik içinde olmalıyız” dedi.
Kongrede Alperen Ocaklarının sloganları salonu inletti. 
Yapılan konuşmaların ardından  tek liste ile gidilen seçimlerde Büyük Birlik Partisi Kilimli İlçe Başkanlığına Naci Kahraman seçilirken, yönetim kuruluna ise,Yusuf Birben, İslam Kanca, Yakup Aksoy, Mutlucan Kahraman, Kenan Mehmet Sevimli, Ahmet Borazan, Aykut Özer, Özkan İncebacak, Aysun Kanca, Hasan İslam, Yaşar  Sarı, Göksel Yılmaz,  Güven Koçal,Hidayet Recep Kethüda seçildiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi