AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar'ı ziyaret etti.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kongrelerinde güven tazeleyen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar’ı ziyaret ederek kutladı.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Bu ziyaretlerin daha sık olması gerektiğini düşünüyorum ki bizler oda olarak aşağıdaki esnafımızın derdini sizlere aktarabilelim. Sizlerin de bu sıkıntıları yukarılara genel merkezinize iletmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti teşekkür ediyorum.”

Toplumun vazgeçilmezi olan ulaşım hizmetini gerçekleştiren şoför esnafımızın her daim yanındayız diyen AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek: "Bugün Şoförler ve Otomobilciler esnaf odamızı ziyaret ediyoruz. Yeni kongre yapıldı ve kendisi güven tazelendi. Başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Şoförler bizim çok önem verdiğimiz olmazsa olmazımız olan esnaf grubumuzdur. Sadece kendi ticaretleri değil aynı zamanda toplumun vazgeçilmezi olan ulaşım hizmetini gerçekleştiriyorlar. İnsanların ulaşımlarına ciddi oranda katkı sağlıyorlar. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm noktalarında kendilerine yardımcı olabilmemiz vatandaşımıza direkt hizmet olarak döneceği için şoför esnafımızın gerçekten çok önemsiyoruz. Yeni yönetim kurullarına ve kendisine başarılar diliyoruz. Her daim kendileri için ne yapabileceksek bir siyasi parti temsilcileri olarak onların yanında olduğumuzu belirtmek için bugünkü ziyaretini gerçekleştiriyoruz “dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi