Adalet ve Kalkınma Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilat Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.
Mavi Organizasyon’da gerçekleştirilen programa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, eski Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanları Gökhan Demirtaş, Bayram Başol, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz bazı şube yöneticileri, Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, AK Parti Eski İl Başkanı Celil Uzun, BBP İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, bazı mahalle muhtarları, bazı şehit aileleri, muharip ve Gaziler Derneği yöneticileri, huzurevi sakinleri, yurt öğrencileri, bazı sivil toplum kuruluşları ile partililer katıldı.
İlahiler okunan programda, Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlar açıldı, ardından ise dua edildi.
AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, iftara katılım ile birlikte ilçede birlik ve beraberliğin ortaya çıktığını söyledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da,  Pandemi nedeniyle uzun süre bu tür birliktelikler oluşturulamadığını anımsatarak, “Mübarek ramazan ayı içerisinde hep birlikte oruçlarımızı, ibadetlerimizi çok şükür yerine getiriyoruz, birlikte oluyoruz. Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Bu bereketin feyzinden nasiplenmek içinde bu yapılan etkinliklere icabet etmeye çalışıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi