Ak Parti Merkez İlçe Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Parti binası toplantı salonunda yapıldı.

Toplantı Ankara'da gerçekleşen Ak Parti Kongresi ile ilgili değerlendirmeler ile başladı.

Toplantı ile alakalı değerlendirmelerde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek " Mart ayı son toplantımızı bugün itibari ile gerçekleştirdik. Ankara da yapılan Kongremiz ile alakalı değerlendirmelerde bulunduk.  Merkez ilçe teşkilatımız olarak, Mahalle ve Beldelerimizden katılım sağlayarak destek verdik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeni hedeflere emin adımlar ile yürüyeceğiz.

 AK Parti, son 18 yılda ekonomiden sağlığa, kültür sanattan ulaşıma kadar birçok alanda devrim niteliğinde adımlar atmış bulunmaktır. Tüm bu yatırımlar ile birlikte ülkemiz; doğal kaynaklarını daha tasarruflu ve verimli bir şekilde kullanma açısından hem enerjide hem de su kaynaklarında daha tedbirli olunması gerektiği gerçeği ile karşı karşıya kalmıştır. Bu hafta gerçekleşen gündemlerden birisi,

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde gerçekleştirilen Su Şurasında açıkladığı şekliyle;  TBMM’de bir “Su Kanunu” hazırlığı içinde olunduğunu ifade etmiştir.

Hükümetimiz, enerji yatırımlarında yenilenebilir enerjinin toplam enerji yatırımları arasındaki payını, ilk iki ayda devreye aldığımız 831 MW kurulu güç ile yüzde 96,4’e ulaştırmıştır. Partimiz; son derece kıymetli olan, ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz doğal kaynaklarımızı korumak için yenilenebilir enerji alanında yapmış olduğu yatırımlara ve çalışmalara devam edecektir.

Enerji alanında atılacak yeni atılımlar ile hem ülkemiz hem de ilimize katkıları önemli ölçülere gelecektir. Bugün gerçekleşen toplantımız hayırlı olsun, katılım sağlayan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi