Devrek'in sevilen esnafı Selçuk Aygün, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Aygün, Devrek'in tanınmış ailelerinden Hayati ve Nebahat Aygün'ün oğlu, Elif, Fatime, Yeliz, Halil İbrahim ve Deniz Aygün'ün kardeşi, ayrıca Şengül Aygün'ün eşi ve Liva Giyim'in sahibiydi. 41 yaşındaki Selçuk Aygün, beyin kanaması geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen 4 günlük yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı.

Evli ve bir çocuk babası olan Selçuk Aygün'ün cenazesi, bugün saat 12.30'da Yeni Mahalle Vedat Ali Özkan Caddesi'ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Merkez Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi.

Devrek Yeni Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, AKP 24. ve 26. Dönem Milletvekili ve Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt, MHP Belediye Başkan Adayı Erol Kaptan, SP Belediye Başkan Adayı Mustafa Taşçı başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, işadamları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, akrabaları ve birçok seveni katıldı.

Devrekli gazeteciler Yücetürk’ün makamında Devrekli gazeteciler Yücetürk’ün makamında

Whats App Image 2024 03 17 At 15.06.21 (1)

Whats App Image 2024 03 17 At 15.06.21 (2)

Kaynak: Haber Merkezi