Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili adaya dayı Neriman Posbıyık, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan ZGC Başkanı Derya Akbıyık; “Cemiyetimizde çok önemli bir ismi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. CHP’nin milletvekili aday adayı Neriman Posbıyık hanfendiye cemiyetimize hoş geldiniz diyoruz. Sizleri siyasette görmek bizleri memnun eder. İnanıyoruz ki Zonguldak’a katacağınız katkılar olacaktır. Seçim sürecinde başarılar diliyoruz. Aday adaylığı sürecinizin adaylık olarak taçlandırılmasını diliyoruz” dedi.

POSBIYIK, “HALKIN OY VERECEĞİ KİŞİ İÇİN DOĞRU ADAY DEMESİ GEREKİYOR”

CHP Zonguldak Milletvekili adaya dayı Neriman Posbıyık ise şunları söyledi; “Basın camiası bizim başımızın tacı her zaman yanlarında olduğunuzu söylemekten onur duyuyorum. Biliyorsunuz seçimlere çok az bir süre kaldı aday adaylık müracaatımı perşembe günü yaptım. 2011 yılında 3’üncü sıradan aday oldum. AKP’nin en güçlü olduğu dönemlerdi o dönemler ve maalesef çok az bir farkla kaybettik. Önce halk size güvenecek ben kime oy veriyorum, acaba tanıyor muyum demeyecek. Halkın oy vereceği kişi için doğru aday demesi gerekiyor. Bu seçim çok farklı bir seçim olacak. 2’nci dünya savaşının daha şiddetlisi olacak. Kan dökmeden, kesinlikle kaba kuvvet kullanmadan bir seçim olmasını diliyorum. Tek arzum bu seçim sürecinin çok huzur içinde geçip hak edenin kazanacağı bir seçim olmasını istiyorum. Genel Başkanımız ve 6’lı masanın bileşenleri çok büyük gayretler gösteriyorlar. Geleceğimiz, çocuklarımız ve torunlarımız adına mücadele veriyorlar. Biz sadece bir cumhurbaşkanı seçmiyoruz TBMM’yi hak edip gidecek ve bölgenin sorunlarını gerçek anlamda dile getirerek kişilerle bu seçime gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

POSBIYIK, “TBMM’DE BÖLGEMİ TEMSİL ETME ŞANSIM OLURSA BEN HAZIRIM”

İnsanlar bir şeyler bekliyor ve artık yeter diyor. Ekonomi almış başını gitmiş. Hak yok, hukuk yok, adalet yok tek adamın iki dudağının arasındayız. Dolayısıyla herkesin el birliğiyle bir araya gelmesi lazım. Bir birine benzemeyen görüşler bir araya geldi. Sayın Genel Başkanımız bu süreci çok iyi yönetti. 14 Mayısta kalktığımızda güneşin gökyüzünde pırıl pırıl parladığını görmeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bırakmış olduğu Cumhuriyetin ilk yüzyılını bitirmiş bulunuyoruz. İkinci yüzyılın başlangıcı herkesin yüzü gülerken girmemiz gerekiyor. Kimse yatağa aç girmemeli. Kimse sabahın 4’ünde ben bir tivit attım beni almaya gelecekler dememeli. Biz aynı bayrağın altında birlikte yaşayan tüm 85 milyon kardeşiz. Din, dil, ırk farkı gözetmeksizin hep birlikte bu ülkede yaşayacağız, yaşamaya devam edeceğiz. Milletvekili olup olmamak ayrı bir konu Türkiye vatandaşı olarak, bir eğitimci olarak, bir anne olarak, bir cumhuriyet kadını olarak ben vücudumu taşın altına koydum. Bunun içinde gecemi gündüzüme katarak Allah bana nasip eder TBMM’nde bölgemi temsil etme şansım olursa ben hazırım.

POSBIYIK, “İNSANLARI KORKUTA KORKUTA BU HALE GETİRDİLER”

Şu bir gerçek CHP kırsalda, köylerde üye sayısı az bazı yerlerde yok denilecek kadar. Ancak bunun nedenleri var. Öyle bir iktidar var ki korku imparatorluğu kurulmuş, konuşmaya korkan insanlarla karşı karşıyayız. Bu seçimde kırsalda patlama yapacağız. Bu 20 yılda insanları korkuta korkuta bu hale getirdiler. 6’lı masanın tek bir hedefi var; hak, hukuk, adalet ve demokrasi. Cumhuriyetle yönetilmek istiyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_8608IMG_8602IMG_8586

Editör: Seçkin