Devrek'in en kalabalık köylerinden biri olan Bılık Köyü'nde 30 yıldır muhtarlık görevini sürdüren Mustafa Karakaş'ın tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından, muhtarlık seçimlerinde Çetin Saraçoğlu, muhtar seçildi. Saraçoğlu, rakibi Alim Şişman'ı geride bırakarak çoğunluğun oylarını aldı.

Mustafa Karakaş'ın aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, Çetin Saraçoğlu, Alim Şişman ve Ali Şişman muhtarlık için adaylıklarını koymuştu. Yaklaşık 3 ay süren hararetli propaganda çalışmalarının ardından 31 Mart 2024'te yapılan seçimler sonucunda yeni muhtar belirlendi.

30 yıl sonra yapılan seçimde, köy halkı Çetin Saraçoğlu'nu muhtar seçerek yeni bir dönemin başlamasına karar verdi. Saraçoğlu, seçimin ardından yaptığı açıklamada, "Köyümüzde 30 yıldır muhtarlık yapan Mustafa Karakaş'ın aday olmamasının ardından muhtarlık için 3 aday yarıştık. Köylülerimizin verdiği destekle 31 Mart 2024'te yapılan seçimde muhtar olarak seçildim. Bu görevi üstlenmekten şeref duyduğumu belirtmek isterim. Muhtarın görevi, resmi kurumlarla köylüler arasındaki bağı en iyi şekilde kurmak ve iletişimi sağlamaktır. Bu bilinçle, köyümüzün ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli çalışmaları yapacağım. Beni bu göreve layık gören bütün Bılık Köyü halkına sonsuz saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Devrek Belediyesine ait 22 adet işyerinin ihalesi yapıldı Devrek Belediyesine ait 22 adet işyerinin ihalesi yapıldı

Whats App Image 2024 04 02 At 13.57.54 (1)

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA