Siyaset

Mukadder Yalçın istifanın ardından konuştu: Hesabı sorulacak!

Memleket Partisi 2. Sıra Milletvekili adaylığından istifa eden Mukadder Yalçın, Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.

Abone Ol

Memleket Partisi Zonguldak Eski Milletvekili Adayı Mukadder Yalçın, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından konuştu. Yalçın, her şeyin güzel olacağını9 dile getirerek, “Partiyi yanlış yönlendirip süreci buralara taşıyanlardan da hesap sorulacaktır.” dedi.

Yalçın’ın açıklaması şu şekilde:

“Öncelikle sayın Muharrem İnce'ye yapılan iftira karalama ve kumpası şiddetle kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce daha önceki açıklamalarında da, ‘Seçime 2 gün kala da olsa demokrasi adına gereğini yaparım’ demişti. Bizler Zonguldak il ve bazı ilçe teşkilatları olarak demokrasi adına gereğini çok daha öncesinde yaptık. Ülkemiz adına her şey güzel olacak, yalnız unutulmasın ki ne 2018 de  yapılanları ne de bugün emek vererek kurduğumuz Memleket Partisi içindeki genel başkanımızı ve partiyi yanlış yönlendirip süreci buralara taşıyanlardan da hesap sorulacaktır.” (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Tepki çeken seçim vaadi: 19. 80 TL’den 1 TL ye Tepki çeken seçim vaadi: 19. 80 TL’den 1 TL ye

Alaplı'daki porsuk ağacına gal arısı tehdidi Alaplı'daki porsuk ağacına gal arısı tehdidi

Madenciler, sendika yöneticilerini alkışlarla karşıladı Madenciler, sendika yöneticilerini alkışlarla karşıladı