Kastamonu'da son 10 günde 3 kişi intihar etti. Kastamonu'da merkeze bağlı Ümit Köyü'nde 5 Nisan Cuma günü iftar saatlerine yaklaşırken, 27 yaşındaki bir genç tüfekle intihar etti. Olayda, F.Ç. adındaki genç aldığı yaralar sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER ALINAMAYAN KADIN AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Kastamonu'nun Cide ilçesinde yakınlarının haber alamadığı kadın, evinin yanındaki arazide ağaca asılı halde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olay, Cide ilçesi Kayran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisinden bir süredir haber alınamayan Fatma H., eve gelen oğlu tarafından evinin yanındaki boş arazide ağaca asılı halde bulundu. Annesini ağaca asılı halde gören oğlunun haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Fatma H.'nin cenazesi Cide Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Fatma H.'nin öğlen saatlerinde kız kardeşini aradığı ve kendisini psikolojik olarak iyi hissetmediğini söylediği öğrenildi. İntihar etmiş olabileceği değerlendirilen Fatma H.'nin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil kamyonun altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı Otomobil kamyonun altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Cide Intihar 7

KASTAMONU’DA İNŞAAT KENARINDA ERKEK CESEDİ BULUNDU

Kastamonu’da yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar tarafından inşaat alanında erkek cesedi bulundu.

Olay, Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yatsı namazı için camiye vatandaşlar, inşaat halindeki binanın önünde yerde yatar vaziyette bir kişiyi gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü tespit etti.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları neticesinde, cesedin 30 yaşındaki İsmail Konukçu’ya ait olduğu belirlendi. İsmail Konukçu'nun baş bölgesinden darbe aldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde de kırıklar olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, İsmail Konukçu’nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Cide Intihar 3

Cide Intihar 1

Cide Intihar 6

Cide Intihar 5

Cide Intihar 8

Cide Intihar 9

Kaynak: İhlas Haber Ajansı