Uyuşturucu operasyonu Haberleri

Uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel Uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, Uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve Uyuşturucu operasyonu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük'ün Yenice ilçesinde düzenlenen operasyonda onlarca kutu uyuşturucu hap ve esrar ile yakalanan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Karabük

Karabük’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ahşap baraka içerisinde ve çevresinde kilolarca esrar ve uyuşturucu madde ile 425 kök kenevir ele...

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Alaplı'da 2.50 gr esrar, 59 adet Captagol hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele...

Bolu

Bolu'da üzerinden 152,78 gram metamfetamin ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

Düzce

Düzce'de polis ekipleri bir depoda ve 5 şüphelinin üstünde arama yaptı. Bir miktar uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, 2...

Karabük

Karabük’ün Eflani ilçesinde uyuşturucu madde, tarihi eser ve silahla yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karabük

Karabük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Düzce

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran 18 kişiyi yakaladı. Şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Karabük

Karabük’te iş yerinde uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Türkiye Gündemi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu 16 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonları ile ilgili açıklama yaptı.

Türkiye Gündemi

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonu sırasında ateş açılması sonucu bir asker şehit olurken, 1’i kadın 2 asker de yaralandı.