#Uygulama Haberleri

#Uygulama haberleri ve güncel #Uygulama gelişmeleri, #Uygulama ile ilgili tüm video, #Uygulama fotoğrafları ve #Uygulama haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta polis ekiplerince "Huzur 67 Genel Asayiş ve Trafik" uygulaması gerçekleştirildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gazipaşa Caddesi üzerinde denetim yaptı. Denetimlerde hatalı park yapan sürücülere 600’er lira ceza uygulandı.

Düzce

Düzce'de Jandarma ve Polis Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 40 kişi hakkında işlem yapıldı.

Kdz. Ereğli

Karadeniz Ereğli ilçesinde emniyet ekipleri tarafından genel asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi.

Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Caddesi'nde motosiklet ve kurye sürücülerine yönelik bir denetim gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada toplamda 20 bin lira...

Zonguldak

Zonguldak’ta ekipleri tarafından araç sürücülerine yönelik uygulama yapıldı. Yapılan uygulamada araçlar tek tek durdurulurken evrakları eksik olanlara cezai işlem uygulandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından ticari araçlara yönelik uygulama yapıldı. Uygulamada ticari araçlar tek tek durdurulup denetlendi.

Karabük

Karabük’te Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vali Mustafa Yavuz ve beraberindekiler, sürücülere lokum ve bilgilendirici broşür dağıttı.

Backlink Paketleri