Uşak haberleri Haberleri

uşak haberleri haberleri ve güncel uşak haberleri gelişmeleri, uşak haberleri ile ilgili tüm video, uşak haberleri fotoğrafları ve uşak haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

CHP Uşak İl Başkanlığı 38. Olağan İl Kongresinde Sevinç Soyer Yazgan başkan olarak seçildi.

Türkiye Gündemi

Uşak’ın Banaz ilçesinde, uykusuzluk nedeniyle yoldan çıkarak şarampole yuvarlandığı iddia edilen otomobilde bulunan 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Uşak’ı tercih eden üniversite öğrencileri, ev ve apart ihtiyaçlarını karşılamak için kayıtlı emlakçılarla iletişime geçmeleri konusunda uyarıldı.

Kültür Sanat

Uşak’ta Eşme Belediyesi tarafından bu yıl 25.’si yapılan olan Uluslararası Eşme Kilim, Kültür ve Sanat Festivali başlıyor.

Türkiye Gündemi

Uşak Eşme ilçesinde meşelik alanda yangın çıktı. Yangına hem havadan ve karadan müdahale edilerek söndürüldü.

Türkiye Gündemi

Türkiye kanatlı sektörünün öncü firması Gedik Piliç’in sponsoru olduğu Borusan Otomotiv Motorsport, İtalya’da düzenlenen GT4 Avrupa Serisi 4. ayak yarışlarında...

Türkiye Gündemi

Uşak'ın Banaz ilçesinde kozalak toplamak için traktör kullanan bir kişi, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Uşak'ta meydana gelen olayda, alkollü bir tır sürücüsü kentteki farklı noktalarda otomobillere çarptıktan sonra kaçmaya başladı.

Türkiye Gündemi

Uşaklı Hüseyin Buğra Bayırlı, Türkiye Halter Federasyonu'nun düzenlediği Minikler Türkiye Halter Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti.