Tır Haberleri

tır haberleri ve güncel tır gelişmeleri, tır ile ilgili tüm video, tır fotoğrafları ve tır haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.

Düzce

Düzce’de hafif ticari araç tıra arkadan çarpıp savruldu. Bariyerlere çarpıp devrilen araçta 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Bolu

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde aniden duran tıra, arkasından gelen başka bir tır çarptı. Kaza nedeniyle bölgede trafik Ankara istikametine...

Çaycuma

Zonguldak- Ankara karayolu Örmeci mevkiinde tır ve minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralı.

Türkiye Gündemi

Ticari minibüsün orta refüjü geçerek tırla kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Arızalanan tırı tamir ederken krikonun kayması sonucu devrilen kabinin altında kalarak ağır yaralanan usta, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, önce orta refüje ardından duvara çarparak durabildi.

Türkiye Gündemi

Yağış sonrası kayganlaşan yolda tır ile transitin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'ün Yenice ilçesinde seyir halindeyken alev alan mermer yüklü tırın dorsesi yandı.

Kastamonu

Kastamonu-Çankırı sınırında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nde pancar yüklü tıra arkadan çarpan lüks otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Devrek

Devrek- Zonguldak yolunda meydana gelen kazada tır beton elektrik direğine çarptı. Kazada tır sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Türkiye Gündemi

Otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi.