Taşköprü Haberleri

Taşköprü haberleri ve güncel Taşköprü gelişmeleri, Taşköprü ile ilgili tüm video, Taşköprü fotoğrafları ve Taşköprü haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu'nun merkez ve Taşköprü ilçelerinde meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

Kastamonu

 Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde çiftçilik yapan şahıs, hırsızlar tarafından çalınan römorkunu bulana ya da getirene 20 bin lira ödül verecek.

Kastamonu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, insanların can güvenliğini tehlikeye atan ve görsel kirlilik oluşturan binaların üzerinde çalışma başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hala hayati tehlikesiyle mücadele ediyor.

Kastamonu

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde macera rotaları belirlemek için çalışmalar yürüten ekip, incelemek için girdikleri mağarada, define avcıları tarafından bırakılan manzara karşısında...

Genel

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Yukarışehirören köyünde ikamet eden Zülfikar Göksu isimli bir vatandaş, bahçesine giren bir ayının çitleri parçalayarak 6...

Eğitim

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde lise öğrencileri tarafından yapılan 35 adet özgün baskı tekniği olan ekslibris uygulamaları, Exlibris Meseum da sergilenmek üzere...

Genel

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış sebebiyle tarlalar göle dönerken, yollar da zarar gördü.

Yaşam

Gökırmak Nehri'nde Mahsur Kalan Porsuk İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde hakkında 21 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alınarak tutuklandı.

Kültür Sanat

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sebebiyle bir köprü yıkılırken ve bir köy yolu da çöktü.