Sürücü Haberleri

sürücü haberleri ve güncel sürücü gelişmeleri, sürücü ile ilgili tüm video, sürücü fotoğrafları ve sürücü haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çarptığı motosikletinin ölümüne sebep olan hafif ticari aracın sürücüsünün 2.60 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Zonguldak

Son Dakika: Zonguldak’ta kalp krizi geçiren sürücü refüje çarptı.

Karabük

Karabük'ün Yenice ilçesinde arızalanan otomobiline bakmak için araçtan inen sürücü, başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Zonguldak

Trafik polisi sorumsuz sürücüyü aracının başında bekledi

Zonguldak

Zonguldak'ta yapımı yeni tamamlanan Ayyıldız kavşağı ve çevresine yapılan parklar sürücüleri çileden çıkardı.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde Meziroğlu mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkan tır tarlaya uçarak yan yattı. Tırın sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Türkiye Gündemi

Karabük’te alkollü olduğu tespit edilen bir minibüs sürücüsü, yol kenarında park halinde bulunan kamyona çarptı. Minibüste yolcu olarak bulunan Mehmet...

Zonguldak

Zonguldak'ta uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayan sürücü kaçtı.

Türkiye Gündemi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yaptığı uygulamada sürücüleri araçlarıyla birlikte yaşam tüneline alıyor.

Asayiş

Zonguldak’ta iki sürücünün tartışması sonrası başka bir otomobil yayaya çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Süt taşıyan tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçerek devrildi. Tırın alev almasıyla sürücü yanarak hayatını kaybetti.