Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kuzey Irak'ın Duhok şehrinde çarpışan tanker alev topuna döndü, Silopili şoför hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kaybolduğu bildirilen 16 yaşındaki Mehmet Mehdi Demiralp, boğulma şüphesi ile 6 gündür Dicle Nehri'nde su altında ve üstünde, havadan ve...

Türkiye Gündemi

İpekyolu'nda tır ile taksinin çarpıştığı trafik kazasında 1'i Irak uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kaybolduğu bildirilen Mehmet Mehdi Demiralp, boğulma şüphesi ile 5 gündür Dicle Nehri'nde aranıyor.

Türkiye Gündemi

Şırnak Devlet Hastanesi bünyesinde istismara maruz kalan çocukların ilk değerlendirmeleri yapılması için Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) kuruldu.

Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkan kamyonunun şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre kaza, 02.00 sularında gerçekleşti.

Türkiye Gündemi

Üniversite kavşağında iki aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Mezra köyü yaylasında çadırda bulunan bir vatandaşın cansız bedeni bulundu.

Türkiye Gündemi

Şırnak’ın Uludere ilçesinde düğünlerde yöresel kıyafet giyme zorunluluğu bulunan Goyan aşiretinin düğününde renkli görüntüler oluştu.

Kültür Sanat

Temmuz ayında yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen geleneksel Cudi Dağı Sefine festivalinin yapılması için Şırnak Valisi Cevdet Atay...

Türkiye Gündemi

Şarampole devrilen traktörün altında kalan 11 yaşındaki kız hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Nevşehir'de Şırnak'tan Düzce'ye giden tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi üzerine ilk bilgilere göre 4'ü ağır 24 kişi yaralandı.