Serik Haberleri

serik haberleri ve güncel serik gelişmeleri, serik ile ilgili tüm video, serik fotoğrafları ve serik haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sahil kıyısında genç yaşta olduğu değerlendirilen kadın cesedi bulundu. Cesedin kimliği ve ölüm nedeni hakkında inceleme başlatıldı.

Türkiye Gündemi

Evinden çıktıktan sonra kaybolan 84 yaşındaki Alzheimer hastası Murat Bozkurt, kolundaki akıllı saatin son sinyal verdiği derede yatağında ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Denizde alabora olan bottaki iki kişiyi balıkçılar kurtardı.

Türkiye Gündemi

Babası ile birlikte motosiklet ile okula giderken, otobüs çarpması sonucu yaralanan Melike Oğuz, 7 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini...

Türkiye Gündemi

Kaza geçiren 77 yaşındaki Nazmi Ünal, 18 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Türkiye Gündemi

5 yıldızlı bir otelde çalışan garson, gönül verdiği Galatasaray’ın şampiyonlar ligi maçını izlemek için izin isteyip ‘olumsuz’ cevabı alınca, ayağında...

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde genç bir kızı taciz ettiği iddia edilen adam çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Türkiye Gündemi

Seyir halindeki motosikletin kamyonete çarpması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Tur minibüsünün park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Otomobilin şarampole uçtuğu kazada araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Antalya'nın Serik ilçesinde ormanda kesim işiyle uğraşan adam dağlarda bulduğu akreplere kendini sokturup, kendini tedavi ettiğini iddia etti.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde bir kişi başına tomruk düşmesi sonucu hayatını kaybetti.