Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

8 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-15” operasyonlarında 24 şüpheli yakalandı.

Türkiye Gündemi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde gerçekleştirilen "Sibergöz-28" operasyonunda 34 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Karabük

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol kontrolü sırasında durdurulan otomobilde, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zonguldak

İçlerinde Zonguldak'ın da bulunduğu Ankara Merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ve tefeci olduğu iddia edilen şüphelilere yönelik ortak operasyonda 40...

Düzce

Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 960 gram skunk, 80 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Karabük

Karabük’te uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 8 kişiden 2’si adliyeye sevk edildi.

Zonguldak

İçlerinde Zonguldak, Bolu, Karabük, Kastamonu, Düzce’nin de 75 ilde Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara ve Silah Kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam...

Çaycuma

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çaycuma’da yapılan operasyonlarda 5 şahıs tutuklandı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “81 ilde düzenlenen ‘ÇEMBER-13’ Operasyonları'nda arama kaydı bulunan 3 bin 765 firari yakalandı”

Zonguldak

Karabük ve Zonguldak'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Düzce

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-13” Operasyonlarında; 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı.

Bartın

Bartın'da emniyetin düzenlediği operasyonlarda, uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi.