Köpek Haberleri

Köpek haberleri ve güncel Köpek gelişmeleri, Köpek ile ilgili tüm video, Köpek fotoğrafları ve Köpek haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bir bağ evine giren tıbbi maskeli hırsızlar çamaşır makinesinden oyuncağa kadar birçok eşyayı çalarken iki köpeği ise öldürdü.

Düzce

Düzce’de 6. yaş günü partiyle kutlanan köpeğin doğum gününde hediye gelen mamalar, sahibi tarafından sokak hayvanlarına dağıtıldı.

Düzce

Düzce'de bir kadın, "Gofret" ismini verdiği köpeğinin 6. yaş gününü partiyle kutladı. Partinin ilerleyen kısımlarında katılımcılar çalan müziklerle doyasıya eğlendi.

Türkiye Gündemi

Artvin’de 4 katlı binada çıkan yangından etkilenen köpeğe, mahalle sakinleri önce suni teneffüs, sonra kalp masajı yaptı. Ambulansa konulan köpeğe...

Kastamonu

Kastamonu'da ilçe merkezine inen bir ayıya sokak köpekleri saldırmak istedi. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde sokak köpeklerinden kaçtığı sırada çıktığı elektrik direğinde mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Kastamonu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde bir köpek, büfenin önündeki tezgahtan cips çalarak yol kenarında yedi. O anlar kameraya yansıdı.

Çaycuma

Köpek Sürüleri bir haftada 100 tavuğu telef etti

Genel

Soğuk havalar, birbirleri ile didişmeleri ile bilinen kedi ve köpeği arkadaş yaptı.

Zonguldak

Zonguldak merkeze bağlı Bahçelievler Mahallesi Lale Sokak’ta bir şahıs köpeğin saldırısına uğradı.

Dünya

“Köpek insanı ısırırsa haber değildir, insan köpeği ısırırsa haberdir” özdeyişi gerçek oldu

Türkiye Gündemi

Adana'nın Kozan ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpan otomobilin bahçeye uçtuğu kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Aynı yerde...