Kayıp Haberleri

kayıp haberleri ve güncel kayıp gelişmeleri, kayıp ile ilgili tüm video, kayıp fotoğrafları ve kayıp haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük’ün Eflani ilçesinde 10 gündür kayıp olan 53 yaşındaki Ramazan Tunç için ekipler tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Asayiş

Bir süredir kayıp olarak aranan 55 yaşındaki şahsın baraj göletinde cesedi bulundu.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçen yıl 19 Kasım'da batan kuru yük gemisi Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

Çaycuma

Çaycuma ilçesinde birçok eylem ve etkinliklerde zurna sanatçısı olan, geçtiğimiz gün vefat eden Seyfi Çetin'in zurnasının kayıp olduğu öğrenildi.

Çaycuma

Çaycuma ilçesinde ikamet eden 22 yaşındaki Gaye Kocabacak'tan haber alınamıyor. Genç kızın ailesi, kayıp kızlarını bulmak için polise başvurdu.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kendisinden dünden beri haber alanimayan 60 yaşındaki M.Y., isimli şahıs ekipelr tarafından bulundu.

Bartın

Amasra’da denizde kaybolan kişi için dalgıçlar arama yapıyor

Bolu

Bolu’nun Göynük ilçesinde 2 gündür yakınlarının haber alamadığı İlyas Aslan’ın Sünnet Gölü’nde cansız bedenine ulaşıldı.

Türkiye Gündemi

Kayıp olarak aranan ve 30 gün sonra başı vücudundan ayrılmış şekilde arazide cesedi bulunan Şerafettin Akalın’ı (40), yaşanan tartışmanın ardından...

Türkiye Gündemi

Alzheimer hastası olan 5 çocuk babası yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Türkiye Gündemi

6 Temmuz'da kaybolan evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç, bir TV programında aranıyordu.

Türkiye Gündemi

8 yıl önce kaybolan 89 yaşındaki Hasan Katırcı halen bulunamadı.