Işçi servisi Haberleri

işçi servisi haberleri ve güncel işçi servisi gelişmeleri, işçi servisi ile ilgili tüm video, işçi servisi fotoğrafları ve işçi servisi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Rampa aşağı indiği sırada freni boşalan işçi servisi, kaldırımda yürüyen anne ve 5 yaşındaki kızına çarptı. Feci kazada anne ve...

Türkiye Gündemi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen ve 23 kişinin yaralandığı trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

Manisa’nın Salihli ilçesinde yolcu otobüsü ile işçi minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 11 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Gaziantep'te meydana gelen olayda, işçi servisi park halindeki bir tıra arkadan çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde erken saatlerde gerçekleşen trafik kazasında, devrilen işçi servisinde bulunan 20 işçi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza, Tavşanlı-Harmancık Karayolu'nun 15. kilometresinde meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Isparta'nın Uluborlu ilçesinde tarım işçilerini taşıyan midibüs ile hafif ticari araç çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2’si...

Türkiye Gündemi

Bursa'da yaşanan trafik kazasında işçi servis minibüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde işçi servisinin şarampole yuvarlandığı kazada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Gaziantep'te işçi servisi, otomobil ve kum yüklü kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tırın işçi servisine çarpması sonucu meydana gelen feci kazada can pazarı yaşandı. Kazada 1’i ağır 33 kişi...

Türkiye Gündemi

Erpiliç firmasının işçilerini taşıyan minibüs, Göynük-Nallıhan Karayolu'nda hafif ticari araç ile çarpıştı.