Hırsızlık Haberleri

Hırsızlık haberleri ve güncel Hırsızlık gelişmeleri, Hırsızlık ile ilgili tüm video, Hırsızlık fotoğrafları ve Hırsızlık haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan araçta yapılan aramada enerji nakil hattı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olaya karışan...

Türkiye Gündemi

İzin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi.

Türkiye Gündemi

Bir bekçi, çalıştığı inşaat alanına hırsızlık için gelen 4-5 kişilik gruba engel olmak isterken sopalarla feci şekilde darp edildi.

Bolu

Bolu’da bir binanın deposundan yaklaşık 35 bin liralık ışıklandırma malzemesi çalan 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Türkiye Gündemi

Eski çalıştığı fabrikada kopya anahtar sayesinde çelik kasadan 2 milyon liralık döviz çalan zanlı, ilk önce çalıntı parayla Iphone 15...

Türkiye Gündemi

Engelli Salih Yıldız'ın otomobili, iddiaya göre, 10 yıllık arkadaşı tarafından çalındı.

Türkiye Gündemi

Sevgilisiyle eğlenen genç kadını gözüne kestiren yankesici, çiftin yanında alkol alırken kaşla göz arasında kadının cep telefonunu çaldı.

Çaycuma

Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bir inşaat firmasının şantiyesinden çok sayıda malzeme çalan 1 kişi jandarma tarafından yakalandı.

Türkiye Gündemi

Otomobil ile gelen 4 şüpheli, önceden keşif yaptıkları kuyumcu dükkanına girip 500 bin lira değerinde altın çalıp kayıplara karıştı.

Asayiş

Zonguldak'ta jandarma ekipleri hakkında hırsızlık suçundan 4 yıl hapis cezası bulunan zanlıyı yakaladı. Yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hırsızlık amacıyla giren şüpheliler, kendilerini kaydeden iş merkezinin güvenlik kamerasını da çaldı.

Çaycuma

Hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Jandarma tarafından yakalandı.