Fahri Aktaş Haberleri

Fahri Aktaş haberleri ve güncel Fahri Aktaş gelişmeleri, Fahri Aktaş ile ilgili tüm video, Fahri Aktaş fotoğrafları ve Fahri Aktaş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın tayini sonrası üzüntüsünü paylaştı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Devrek İlçesine atanan 2.sınıf Emniyet Müdürü Yener Yaşar ve Kilimli İlçesine atanan 3.sınıf Emniyet...

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Verilen her bir damla kan, kurtarılan bir can’dır” sloganıyla 22. Kez kan bağışında bulundu. 

Türkiye Gündemi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre İçişleri Bakan Yardımcılığı’na getirildi.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, yapılan saldırı nedeniyle Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdür Fahri Aktaş, yerli ve milli araç TOGG'la şehir turu attı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş oyunu kullandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, bugün kente getirilerek vatandaşların beğenisine sunulan Togg’da direksiyon başına geçti.

Zonguldak

10 Nisan 2023 tarihinde Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a kutlamalar devam ediyor.