Edirne Haberleri

Edirne haberleri ve güncel Edirne gelişmeleri, Edirne ile ilgili tüm video, Edirne fotoğrafları ve Edirne haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Edirne'de askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 3 askerden biri tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Türkiye Gündemi

Yaşanan kuraklık nedeniyle ilçeye içme suyunun sağlandığı Kadıköy Barajı'nda yaklaşık 20 günlük su kalması nedeniyle baraja giden Belediye Başkanı Mustafa...

Yaşam

Damat Alper Zülüfoğlu ve Nehir Kabaca, deve üzerinde Mezitbey Çukur Hamamı'na çalgılı çengili müzik eşliğinde getirildi.

Türkiye Gündemi

Yaşanan dehşet verici olayda iddiaya göre bir kişi annesini bıçakla öldürdü.

Türkiye Gündemi

Uzunköprü ilçesinde bir apartmanın ikinci katına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişiyi polis, ve itfaiyeciler bir anlık dalgınlığından faydalanarak kurtardı.

Türkiye Gündemi

Trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi'nde akşamdan esnafın iş yeri önüne park edilen araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Edirne Kapıkule yolunda seyir halindeki bir tır, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden başka bir tıra arkadan çarptı.

Türkiye Gündemi

Yunanistan'a geçen bir grup göçmen, Yunan güvenlik güçleri tarafından darp edilerek Meriç Nehrinden geri itildiler.

Türkiye Gündemi

Edirne’nin Keşan ilçesinde 5 gündür haber alınamayan öğretim görevlisi Çanakkale’de bulundu.

Türkiye Gündemi

Edirne’nin Karaağaç bölgesinde hayvanların yem ihtiyacını karşılamak için ekilen silajlık mısır, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalar nedeniyle verimi olumsuz...

Türkiye Gündemi

Edirne’de Tunca Nehri yatağında kirlilik çalışması yapan iş makinelerini kuraklık nedeniyle bataklığa dönen nehirde mahsur kaldı.

Asayiş

Polisin, bir avukatlık bürosunda yaptığı aramada uyuşturucu ele geçirildi. 6 kişi gözaltına alınırken, kaçtığı belirlenen avukat O.Y. aranıyor.