Düzce Haberleri Haberleri

Düzce Haberleri haberleri ve güncel Düzce Haberleri gelişmeleri, Düzce Haberleri ile ilgili tüm video, Düzce Haberleri fotoğrafları ve Düzce Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce tarımsız, salata marulsuz olmaz projesiyle çiftçiye 350 bin adet marul fidesi dağıtımı yapıldı.

Düzce

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarının yoğun yaşadığı alanlarda mama dağıttı.

Düzce

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları Düzce’de Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Törende Türk devletlerinin tarihte kullandığı askeri kıyafetler büyük ilgi...

Türkiye Gündemi

Düzce’de kamyonla çakıl döküldüğü sırada kamyon kasasının yüksek gerilime hattına değmesi sonucu elektrik akımına kapılan bir kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Düzce'de otomobil ile traktörün karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Türk Kızılay Düzce Şubesi, aldığı bağışları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam ediyor.

Türkiye Gündemi

Düzce'de trafik polislerinin hızlı sürücülere yönelik yaptığı denetimde 286 bin 203 TL cezai işlem uygulandı.

Türkiye Gündemi

Konuarlp'te bulunan Prusias Ad Hypium’da kazı çalışmalarını başlatan ve antik tiyatronun gün yüzüne çıkmasını sağlayan ekip, tarihi 1800'lü yıllara dayanan...

Türkiye Gündemi

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde ki bulunan mesire alanları, sokak ve caddelerde gece saatlerinde polis ve jandarma ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirildi.

Türkiye Gündemi

Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Huzurevi sakinleri Konuralp antik kente yürüdü.

Türkiye Gündemi

Düzce'nin Çilimli ilçesi Şerefiye İlkokulu öğrencileri, gıda haftası sebebi ile konferans hazırlayarak okul arkadaşlarına bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye Gündemi

Çilimli Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından köy ziyaretlerini hızlandıran Kaymakam Furkan Alpay, köylüler ile buluşmasını sürdürüyor.